Tuesday, May 11, 2010

Grouping


Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

final attendance untuk Cheme Outing 2010 telah disahkan iaitu seramai 102 orang..
dari 102 orang ni, kami dah divide kepada 6 groups.. kenape sampai 6, sebab kami nak sume orang participate.. kalo 4 group je, nanti ramai sangat 1 team, ade ahli lelap kang x syok la kan.. 5 pun tak boleh sebab, nanti schedule games panjang, contohnye tarik tali. game tarik tali banyak mainkan peranan dalam pembahagian groups.

dan masa yang dinanti-nantikan telah tiba...
Behold!
the groupings of Cheme Outing 2010~

Figure 1: Groupings of Cheme Outing 2010

ok grouping ni more or less dah confirm la, xkan diubah kecuali ade reason yang betul2 valid..
lagi satu, setiap group ade COLOUR masing-masing. so time outing nanti, diharap sume boleh membawa identiti group korang, iaitu dengan memakai baju dengan warna tersebut. tapi takde baju colour tu pun xpe, at least seluar, topi, tudung colour tu pun dah ok. kalau xde jugak nak buat camne kan, no pressure, no stress, kite pegi nak ENJOYY!!

3 comments:

Sado said...

nice :)

ct said...

eh.. nk kene buat mcm umah sukan kat sekolah2 dulu ni.. hiasan rumah sukan.. letak2 jalur2 kat suar.. pakai ikat kepala... :)

vicky said...

kaman rumah hijau, walau decanter minor, kami bukan calang2